Recompense pentru 41 de olimplici

Recompense pentru 41 de olimplici
Recompense pentru 41 de olimplici

09 Dec 2016,

49 Vizualizari

40 de olimplici naţionali şi internaţionali din Bucureşti au fost recompensaţi pentru rezultatele obţinute. S-a întâmplat la Gala Prieteniei Magna cum Laude, eveniment organizat de Complexul Educaţional Lauder Reut. Adolescenţii au primit premiile chiar din partea ministrului Educaţiei, Mircea Dumitru.

Evenimentul are ca scop si strangerea de fonduri destinate educatiei de exceptie. Gala Prieteniei a devenit o traditie pentru elevii si profesorii de la Scoala „Lauder-Reut”. An de an, toti asteapta cu bucurie aprinderea luminilor de Hanuka si a celor din bradul de Craciun.

Tova Ben Nun-Cherbis, presedintele Fundatiei „Ronald S. Lauder” Romania: „Este o idee din America, de la Casa Alba, unde presedintele aprinde in fiecare an, pe 1 Decembrie, luminile Hanuka si Bradul in semn de lumina si pace.

Liceenii spun ca experienta este inedita.

Gabriel Gheorgh: „Nu vezi in fiecare zi astfel de lucruri si iti demonstreaza cat de importanta este traditia, prietenia si intelegerea dintre oameni.”

Diana Cojocaru, elevă în ultimul an de liceu, iar din clasa a VII-a merge în fiecare an la olimpiadele naţionale: „Am avut ocazia să merg pe programare până la faza pe municipiu, iar la tehnologia informației am ajuns o dată la națională”.Violeta Cojocaru, mama Dianei: Premiile au venit din primul moment, diplomele au venit din primul moment. Nu a fost ceva venit peste noapte.

Tova Ben Nun-Cherbis, presedintele Fundatiei „Ronald S. Lauder” Romania: „Noi premiem 41 de elevi olimpici nationali si un olimpic international. Elevii vad ca noi ii incurajam sa munceasca, e meritul lor.

Ministrul Educatiei a fost cel care le-a inmanat premiile elevilor pentru rezultatele deosebite.

Mircea Dumitru, ministrul Educatiei: „Este un eveniment important pentru comunitatea din aceasta scoala, dar in general si pentru scoala romaneasca. Arata o deschidere spre un mediu si dialog international. Dezvolta sentimentul apartenentei la un anumit grup care e important in maturizarea tinerilor.”

In 1997, fundatia „Lauder” a inaugurat complexul scolar multicultural „Lauder-Reut”, unde invata peste patru sute de elevi la gradinita, scoala generala si liceu, acreditate de Ministerul Educatiei.

Top
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
Copyright © 2017 Starjunior. Toate drepturile rezervate.