Olivia Steer se declară victimă a rețelelor sociale

Olivia Steer se declară victimă a rețelelor sociale
Olivia Steer se declară victimă a rețelelor sociale

20 Dec 2016,

501 Vizualizari

Olivia Steer este FĂCUTĂ PRAF pe reţelele de socializare. Mircea Cărtărescu o ironizează pe soţia lui Andi Moisescu care atacă în continuare “propaganda oficială”. CULISELE ZGUDUITOARE ale campaniei „Vaccinurile salvează vieți“.

Olivia Steer, o susținătoare convinsă a cmpaniei antivaccinare și nu numai, îşi continuă nestingherită campania antivaccinare în zona reţelelor de socializare. Ca să dea şi mai mare greutate spuselor sale, fosta vedetă tv se victimizează şi acuză că pagina sa oficială de Facebook, de altfel deschisă în acest moment, ar fi fost închisă în urma demersurilor detractorilor săi care au insultat-o.

În paralel, o fost jurnalistă ajunsă în echipa de consilieri ai ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu descrie, cu lux de amănunte sacrificiile şi eforturile depuse pentru a putea lansa public, fără bani de la stat, pe un hol prost iluminat şi rece din minister, campania „Vaccinurile salvează vieți“.O dezbatere dusă cu argumente pro și contra, din păcate, de cele mai multe ori scoase din context, adversarii și susținătorii prezentând doar aspectele care le susțin cauza.  Citeste mai mult pe evz.ro.

Top
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
Copyright © 2017 Starjunior. Toate drepturile rezervate.