Iubesti sau esti indragostit?

iubire
Iubesti sau esti indragostit?

07 Ian 2017,

106 Vizualizari

Exista cateva diferente intre indragostire si iubire care le pot ajuta pe femei, dar si pe barbati, sa stie cum sa actioneze atunci cand sunt confuzi.

Primul lucru de la care trebuie pornit, conform consilierilor matrimoniali din Statele Unite este ca a fi indragostit nu e acelasi lucru cu a iubi. Constientizarea celor doua sentimente este importanta de la inceputul relatiei pentru ca niciunul sa nu sufere dupa ce isi face asteptari prea mari.

Intre cele doua exista o linie fina, dupa cum urmeaza:

O femeie indragostita vrea sa fie cu un barbat, iar una care iubeste are nevoie de el. Nu e acelasi lucru sa vrei pe cineva aproape in pat sau sa il doresti langa tine in orice moment. Atunci cand majoritatea gandurilor se indreapta spre el este vorba de iubire.Persoanele indragostite traiesc totul intens, iar cele care iubesc se stabilizeaza din punct de vedere emotional. Cu toate acestea, emotiile traite in cazul persoanelor care iubesc sunt mai profunde. Preocuparile fata de partener sunt mai mari. Nu totul se limiteaza la sex si la necesitatea de a primi afectiune in cazul iubirii.

Realitatea si imaginea din mintea femeilor indragostite nu coincid intotdeauna, iar cand vine vorba de iubire, barbatul ales poate disparea oricand din peisaj, insa va fi prezent intotdeauna in inima si mintea unei femei.

Psihologii spun ca persoanele care ajung sa se cunoasca cat de cat, cele care se iubesc, isi fac planuri impreuna fara sa ignore realitatile din jur. Persoanele indragostite, din contra, se lase duse de val, iar apoi sufera din cauza entuziasmului.

Top
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
Copyright © 2017 Starjunior. Toate drepturile rezervate.