Inventia de facut gropite in obraji

Inventia de facut gropite in obraji
Inventia de facut gropite in obraji

07 Ian 2017,

34596 Vizualizari

De foarte mult timp persoanele care fac gropite in obrazi sunt considerate atragatoare. De foarte mult timp, multe femei si-au dorit sa aiba gropite in obraji, care sa le ofere un plus de stralucire si frumusete atunci cand zambesc.

In acest moment este posibila realizarea unei operatii extetice are sa duca la aparitia gropitelor in obraji.

Dorinta de a avea gropite exista de foarte mult timp, asa cum am mentionat. De pilda, in 1936, o femeie, Isabella Gilbert,  a inventat o masinarie care facea gropite in obraji persoanei care o purta.

Inventia din 1936

Un articol dintr-un ziar de epoca – Modern Mechanix – o prezenta pe Isabella Gilbert din Roachester, New York. Femeia inventase un mecanism care se potrivea perfect pe fata si care avea doua puncte care executau o presiune in obraji.Se pare ca aceasta „masinarie”, purtata un timp indelungat, avea drept rezultat doua gropite de toata frumusetea in obrajii femeii care avea curaj sa o poarte.

Dar ce sunt gropitele in obraji?

Desi sunt vazute ca o trasatura faciala fermecatoare, gropitele din obraji sunt, de fapt, un defect genetic, ce poate fi transmis pe cale ereditara. De vina pentru aparitia lor este o scurtare a muschilor faciali, care este vizibila atunci cand ei se incordeaza intr-o grimasa.

Principalul „vinovat” pentru gropite este muschiul zigomat, care, in cazul unora, are o alta structura decat este normal. Avand in vedere faptul ca aceste semne de frumusete se mostenesc pe cale genetica, trebuie amintit faptul ca in cazul unui cuplu in care unul dintre parinti are gropite in obraji, exista sanse de 50% ca si copilul sa aiba aceeasi trasatura faciala.

Top
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
Copyright © 2017 Starjunior. Toate drepturile rezervate.