Copiii de la MiniMe intr-un nou spectacol de dans si balet

Copiii de la MiniMe intr-un nou spectacol de dans si balet
Copiii de la MiniMe intr-un nou spectacol de dans si balet

20 Dec 2016,

129 Vizualizari

Peste 130 de copii de la Centrul MiniMe – Fundatia Nadia Comaneci, cu varsta cuprinsa intre 2 si 8 ani, au urcat luni seara pe scena Teatrului de pe Lipscani, intr-un nou spectacol de dans si balet, sub bagheta coregrafei Viviana German – Potlog.

Spectacolul din aceasta iarna, „Feeria Craciunului”, se afla la a doua editie si este, totodata, al patrulea spectacol de dans si balet organizat de echipa MiniMe cu si pentru copiii de la cursurile de dans si balet din cadrul Fundatiei Nadia Comaneci.

Moment de final cu trei grupe de balet, nivel avansati

Impartiti pe grupe de varsta si pregatire, copiii au urcat rand pe rand pe scena, in coregrafii pline de energie si emotie, in aplauzele celor aproape 400 de parinti, bunici si alti invitati.

„Abia astept spectacolul”, spunea unul dintre parinti inainte de ridicarea cortinei. „Dupa spectacolul din vara, Feeria Dansului, am plecat atat de incarcat de energie”, a continuat.

Si la fel a fost si dupa aceasta Feerie a Craciunului. Mai ales ca n-a lipsit nici Mos Craciun.

Coregrafa Viviana German – Potlog si Mos Craciun ii premiaza pe micutii de la MiniMe

Mosul a venit incarcat cu daruri, pe care spiridusii de la MiniMe le-au pregatit din timp pentru toti micutii care au urcat pe scena.Copiii au fost premiati si cu medalii, iar la final, au incheiat spectacolul cu o imagine minunata: fiecare a adus un trandafir rosu pe care l-au oferit coregrafei, in semn de multumire si apreciere pentru daruirea si dragostea cu care ii indruma la fiecare ora de dans si balet.

„Eu ii iubesc pe toti acesti copii si ei stiu asta. Si sunt tare mandra de ei. Nu stiu daca este un coregraf care sa se simta atat de mandru de copiii lui si atat de iubit”, a spus Viviana German – Potlog.

Coregrafa Viviana German-Potlog si managerul Iuliana Roca, oamenii care au creat „Feeria Craciunului”

„Este al patrulea eveniment de dans si balet pe care il organizam. Si de la editie la editie, numarul copiilor participanti este in crestere. Este foarte multa munca, dar bucuria si lumina de pe chipurile celor mici merita tot efortul. Iar cand ai o echipa atat de frumoasa, ies lucruri cu adevarat exceptionale”, a declarat Iuliana Roca, managerului Centrului MiniMe.

Spectacolul a fost posibil cu sprijinul a numerosi parteneri, precum Tymbark Romania, Secom Romania, Alka, Chipita, 7 days, Tedi, Boomerang, Helen Doron English, Crystal Dental Clinic, Bebe Librarie, Karisa Akademie, Atelier Creatif by Camelia, Superalimenteshop, Jolly Kids Store si Evenimentul Zilei.

 

 

Top
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
Copyright © 2017 Starjunior. Toate drepturile rezervate.